martes, 8 de junio de 2010

Hot Potatoes



Hot Potatoes és un conjunt de sis eines per crear activitats interactives basades en pàgines webs. Per poder dissenyar activitats Hot potatoes és necessari descarregar-se primer el programa. La Web Oficial és http://web.uvic.ca/hrd/hotpot/index.htm. Es pot descarregar el programa en aquesta direcció Hot Potatoes i podem trobar molta informació i exercicis a
Se puede descargar el programa en esta dirección Hot Potatoes y podemos encontrar bastante información y ejercicios en
http://www.blogger.com/www.aula21.net/segunda/hotpotatoes.htm. Ara bé, per a realitzar activitats no es requereix el programa. Només és necessari un Cercador ja que les activitats es guarden en format html. Hot Potatoes té els següents tipus d'exercicis:


- Exercicis d'elecció múltiple; JBC els crea. Cada pregunta pot tenir tantes respostes com es volgui. Per cada resposta que l'alumni doni aquest rep una retroalimentació específica i apareix el porcentatje d'encerts cada vegada que es selecciona la resposta correcta.


- Exercicis de emplenar buits, JCloze genera aquest tipus d'exercicis. Es poden posar un nombre limitat de possibles respostes correctes per cada buit i l'estudiant pot demanar ajuda si té dubtes i se li mostrarà una lletra de la resposta correcta cada vegada que cliqui el botó d'ajuda. Una posta específica pot ser també inclosa per cada buit. També es pot incluir puntuació automàtica.


- Mots encreuats. JCross, els crea, poden utilitzar una quadricula de qualsevol mida. Com en JQuiz i JCloze, un botó d'ajuda permet a l'estudiant sol·licitar una lletra en el cas que la necessiti.


- Exercicis d'ordenació. JMatch els crea. Una llista d'elements apareixen a l'esquerra (aquests poden ser imatge o text), com elements barrejats a la dreta.


Altres pàgines on podem trobar Hot Potatoes:



No hay comentarios:

Publicar un comentario

A jugar!